6940755880 6934551120,6972052899 Ιάσονος 3, Κερατσίνι info@mech-energy.gr

 
 

Καλώς ήρθατε στην Mech-Energy!

Η Mech-Energy αποτελεί μια δυναμική εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα των Ενεργειακών Υπηρεσιών, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στον χώρο της ενέργειας. Βρισκόμαστε στο Κερατσίνι, Αττική, αποτελώντας τον αξιόπιστο σύμμαχο σας για την επίτευξη αποτελεσματικών λύσεων σε θέματα ενεργειακής απόδοσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για την σύνταξη Τεχνικής Έκθεσης Προληπτικής Πυροπροστασίας Ακινήτων σε εκτός σχεδίου ακίνητα επί δασικής έκτασης:
Υποβολή & Δήλωσης Εφαρμογής έως  30/4
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6940755880
 
     
 
 
 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
     
 

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ενεργειακές λύσεις που αλλάζουν τον κόσμο. Με δέσμευση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, προσφέρουμε προηγμένες ενεργειακές υπηρεσίες για ένα καλύτερο αύριο.

 
 

 


 

 
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Το γραφείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνει με αξιοπιστία την διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών για την κατασκευή νέων κτιρίων και την προσθήκη σε υπάρχοντα κτίρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Eίμαστε σε θέση να σας παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που προβλέπεται, τα πρόστιμα που επιβάλλονται, και να αναλάβουμε την ολοκληρωμένη τακτοποίηση της υπόθεσής σας με συνέπεια και ευθύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΟΥ

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες για τη σύνταξη του φακέλου ηλεκτρονικής ταυτότητας του κτιρίου σας. Η ηλεκτρονική ταυτότητα αποτελεί μια διαδικασία με την οποία δημιουργείται ένας δομημένος ηλεκτρονικός φάκελος για κάθε ακίνητο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού χώρου σας, καλύπτοντας κάθε πτυχή από την αρχική σχεδίαση έως την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ

Το πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ" στοχεύει στο να χρηματοδοτήσει πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην εξοικονόμηση ενέργειας σε οικιακά κτίρια, με έμφαση στα οικονομικά προσιτά νοικοκυριά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας προκειμένου να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες του δικό σας έργου και να αποφασίσουμε την ιδανική λύση για εσάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ